top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBellock

Daarop moet u letten bij de voorbereiding van de keuring van uw zekeringkast

Zo bereidt u de keuring van uw zekeringkast goed voor

Wie bezig is met een nieuwbouw- of renovatieproject weet dat hij op een bepaald moment zijn zekeringkast en de hele elektrische installatie moet laten keuren. In deze blog leggen we uit welke parameters belangrijk zijn voor een vlotte goedkeuring van uw zekeringkast.
Professionele installatie elektriciteitswerken

Uw zekeringkast is het zenuwcentrum van uw elektrische installatie. Dat betekent dat de plaatsing en de aansluiting ervan helemaal correct en volgens alle wettelijke regels moet zijn uitgevoerd. Is dat niet het geval? Dan vormt uw elektrische installatie een potentieel veiligheidsrisico. Kortsluiting kan leiden tot brand en dat moet koste wat het kost vermeden worden. Daarom is het dan ook van uiterst groot belang dat u als doe-het-zelver perfect op de hoogte bent van de vereisten om uw zekeringkast goed te plaatsen en aan te sluiten.


Voorbereiding is alles

Een goede voorbereiding voor de keuring van uw zekeringkast is alles. Controleer voor de komst van de keurder nog even grondig of alle leidingen correct volgens het elektriciteitsplan zijn geplaatst. Ga na of alle aansluitingen aan de zekeringkast helemaal correct zijn gebeurd. En test ook de goede werking van alle elektriciteitspunten doorheen de woning. Maak ook de omgeving rond de zekeringkast proper en stofvrij. Zo biedt uw installatie zeker een goede indruk.


Roep professionele hulp in

Twijfelt u aan de correcte installatie van uw zekeringkast? Dan is het een goed idee om een professionele installateur zoals Bellock in te schakelen. Onze ervaren medewerkers weten perfect hoe ze uw elektrische installatie conform alle regels kunnen plaatsen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en is de kans zeer groot dat uw zekeringkast en elektrische installatie probleemloos zal goedgekeurd worden door de keuringsorganismen.


Meer weten over onze diensten voor elektriciteit en domotica? Neem dan zeker contact met ons op!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hozzászólások


bottom of page