top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBellock

Met deze tips voorkomt u een inbraak

Een inbraak als inbreuk

Niets is zo hinderlijk als een inbraak in uw woning of gebouw. U krijgt niet alleen af te rekenen met schade en verlies, maar moet bovendien leven met het nare gevoel dat een vreemde zich in uw privévertrekken heeft begeven. Dankzij deze tips vermindert u het risico op een inbraak tot een absoluut minimum en slaapt u opnieuw gerust.

Kwalitatief motorslot

Met een elektromechanisch motorslot kunt u een systeem van toegangscontrole voor uw woning of gebouw installeren. Met een drukknop ontgrendelt u de deur zodat alleen mensen binnen geraken van wie u effectief wilt dat ze in uw woning of gebouw komen. Een elektromotor vergrendelt de deur opnieuw door de dag- en de nachtschoot opnieuw te activeren.


Parlofonie: comfortabel en veilig

Dankzij een professionele parlofoon weet u altijd wie er bij u voor de deur staat. Een systeem voor parlofonie is bovendien uit te breiden met een handige kit, zodat u er ook een scherm bij kunt installeren. Zo combineert u parlofonie en videofonie tot een handig en veilig toegangsmiddel. Wist u trouwens dat u dit systeem ook makkelijk bedient met een app vanaf uw smartphone? Dergelijke systemen werken inbraakwerend en zijn makkelijk te installeren in eengezinswoningen en appartementsgebouwen.


Camerabewaking

Met camerabewaking slaapt u altijd op beide oren. Zo ziet u meteen wanneer er ongewenst bezoek is en kunt u bovendien alle beelden opnemen en ze lokaal opslaan voor verder gebruik door politiediensten.


Kom langs bij Bellock

Wilt u meer weten over inbraakveilige systemen voor parlofonie en videofonie? Steek dan zeker uw licht op bij Bellock. Onze medewerkers maken u graag wegwijs in ons uitgebreide aanbod en helpen u de meest geschikte inbraakveilige apparatuur te selecteren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of gebouw? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie over videofonie en parlofonie.

39 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page